Geceye derin dekoltesi damga vurdu

 Cuma günü vizyona girecek olan Cingöz Recai filminin galasına Meryem Uzelli'nin derin dekolteli kıyafeti damgasını vurdu.

12 Ekim 2017 Perşembe 08:47
Geceye derin dekoltesi damga vurdu






Geceye derin dekoltesi damga vurdu

   Cuma günü vizyona girecek olan Cingöz Recai filminin galasına Meryem Uzelli'nin derin dekolteli kıyafeti damgasını vurdu.Peyami Safa’nın aynı isimli eserinden uyarlanan “Cingöz Recai”nin galası Leven’te bulunan bir AVM’de yapıldı. Filmin başrol oyuncusu Meryem Uzerli’nin gala gecesinde giydiği derin göğüs dekolteli kıyafet, geceye damga vurdu.

   Meryem Uzerli ‘Cingöz Recai’nin çok farklı ve özel bir film olduğunu dile getirdi. Meryem Uzerli, ”Çekimleri Rusya St. Petersburg’da ve İstanbul’da yaptık. Çok güzel enerjisi olan bir film. Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığım için Allah’a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk.”dedi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Meryem UZerliCingöz Recai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.