Gelin adayı Solmaz'ın şoke eden görüntüleri

Skandal görüntüleriin gelin adayı Solmaz'a ait olduğu iddia ediliyor. Youtube'de yayınlanan bir videodaki görüntüler bu tür programlara katılanları yeniden mercek altına alınmasına neden oldu.

07 Aralık 2017 Perşembe 19:34
Gelin adayı Solmaz'ın şoke eden görüntüleri






Gelin adayı Solmaz'ın şoke eden görüntüleri


Ekranlarda sert tartışmalara neden olan izdivaç programında şöhret olan gelin adaylarından biri Solmaz. Youtube'de yayınlanan bir videodaki görüntüler bu tür programlara katılanları yeniden mercek altına alınmasına neden oldu. şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, paylaşım sitelerinde elden ele dolaşıyor.

Seda Sayan ve  Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı  Solmaz'a ait olduğu öne sürülen görüntüler büyük yankı uyandırdı.

+18'LİK HAREKETLER SERGİLİYOR

Son olarak Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren  Solmaz, bahsi geçen görüntülerde kız arkadaşıyla birlikte +18'lik hareketler sergiliyor.

ELDEN ELE DOLAŞIYOR

Kısa sürede 250 bine yakın kişi tarafından izlenen videonun altına yapılan yorumlarda görüntülerdeki kişinin  Solmaz olmadığını yazanların sayısı bir hayli fazla.

BÜTÜN GÖZLER SOLMAZ'A ÇEVRİLDİ

Gelin adayının büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.