Genç manken 20.ci kattan çırılçıplak düşüp öldü

Genç manken Ivana Smit katıldığı bir partide hayatını kaybetti

12 Aralık 2017 Salı 08:37
Genç manken 20.ci kattan çırılçıplak düşüp öldü






Genç manken 20.ci kattan çırılçıplak düşüp öldü

   Genç manken Ivana Smit katıldığı bir partide hayatını kaybetti.Malezya'da toplu cinsel ilişki partisine katılan 18 yaşındaki Hollandalı manken, 20'inci kattan 6'ncı katın balkonuna çırılçıplak halde düşüp öldü.Malezya'da toplu cinsel ilişki partisine katılan 18 yaşındaki Hollandalı manken Ivana Smit, feci şekilde can verdi.  

   Partinin yapıldığı 20'nci kattan aşağıya düşen genç manken, 6'ncı katın balkonuna çakıldı. Sağlık ekipleri çırılçıplak halde buldukları genç mankenin olay yerinde can verdiğini tespit etti.Polis ekipleri ise yaptıkları incelemede genç mankenin intihar etmek için 20'nci kattan atladığı sonucuna vardı.Ancak güzel mankenin kendisi gibi model olan büyük babası Frederik Smit, torununun intihar etmediğini ve olayda cinayet şüphesi olduğunu iddia etti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Ivana Smit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.