Gigi Hadid "Ben de dolgun kalçalar isterdim"

 Ünlü manken Gigi Hadid kilo almak için hamburger yiyor.

18 Ekim 2018 Perşembe 08:44
Gigi Hadid "Ben de dolgun kalçalar isterdim"






Gigi Hadid "Ben de dolgun kalçalar isterdim"

   Ünlü manken Gigi Hadid kilo almak için hamburger yiyor.Gigi Hadid zayıflığıyla ilgili eleştirileri cevaplayıp kendisinin de kilo almak isteyip alamadığını anlattı...Tüm kadınlar bedenleriyle ilgili eleştiriliyorlar. Sıradan vatandaşlardan tutun da dünyanın en ünlü mankenlerine kadar...Ya çok zayıf ya da çok kilolu olduğumuz söylenip sürekli kendi bedenlerimizle ilgili başkalarının fikirlerini duymak zorunda kalıyoruz.

    Bu tartışmalardan nasibini alanlardan biri de dünyanın en beğenilen modellerinden biri olan Gigi Hadid.Dün düzenlenen bir konuşmaya katılan Gigi Hadid manken arkadaşları Kendall Jenner ve Ashley Graham'la birlikte soruları cevaplandırdı.

   Gigi Hadid modelliğe başladığı ilk yıllarda kilolu olmakla suçlanıyordu.Şimdilerde ise yakalandığı Haşimoto hastalığı yüzünden çok zayıflayan güzel yıldız bu kez de fazla zayıf olmakla eleştiriliyor.Bu saldırıya dönüşen eleştirilerden bunalan Gigi Hadid daha önce sosyal medya hesaplarında konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve hastalığını anlatarak kendi isteğiyle zayıflamadığını anlatmak zorunda kalmıştı.

   Dünkü konuşmasında da bu konuda içini döken güzel model bir yandan hamburger yediğini bir yandan da squat yaptığını anlatırken aslında kendi haline bırakılma özlemi çektiğini de vurguladı."Ben de dolgun kalçalar isterdim" diyen Gigi Hadid aslında dünyadaki birçok kadının bedenleriyle ilgili ortak dertlerine de ses oluyordu...

Posta

Anahtar Kelimeler:
Gigi Hadid
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.