Giymek cesaret ister

Leopar trendi, bir görünüp bir kaybolsa da her daim hayatımızda.

06 Kasım 2017 Pazartesi 18:14
Giymek cesaret ister






Giymek cesaret ister

   Leopar trendi, bir görünüp bir kaybolsa da her daim hayatımızda. Geçen yıl hızlı bir çıkış yapan bu trend, 2017-18 sonbahar kış sezonunda da ilerleyişini sürdürüyor. Şu an yerli yabancı tüm koleksiyonlarda görebileceğiniz trend ayakkabıdan çantaya, pantolondan elbise ve tulumlara hatta iç çamaşırlarına kadar her tasarımda leopar trendi karşımızda çıkıyor.  Yakıştıran kadınlar da var kombinlemeyi beceremeyenler de!Leopar desenini kombinlemek çok zor görünse de aslında birkaç püf noktası sayesinde oldukça seksi, kadınsı ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Örneğin gömlekler… Oldukça iddialı olduğunu düşündüğünüz gömlekleri, gün içinde yırtık bir jean ve spor ayakkabı ile, akşam bir davete katılacaksanız, jean pantolonun altına giyeceğiniz stiletto ile kombinleyebilirsiniz.Şifon elbiseler ya da tulumlar da doğru kombinle gerçekten müthiş bir görüntü veriyor. Eğer tek parça leopar desenli bir kıyafet giyecekseniz ayakkabı, çanta ve aksesuarların maksimum düzeyde sade olması gerekiyor.

    Sözcü Gazetesi'nden Hale Ceylan Barlas'ın haberine göre tabii şıklık konusunda vücut ölçüleriniz de önemli. Eğer kilonuz fazla, boyunuz kısa ise leopardan uzak durun. İlla kullanmak istiyorsanız ayakkabı ya da çanta tercih edin.

İşte bu trendi iddialı kullanan ünlüler;

Hülya Avşar

Hadise

Eliz Sakuçoğlu

Ebru Gündeş

Bensu Soral

Demet Şener

Anahtar Kelimeler:
Hülya AvşarLeopar Desenli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.