Gizem Karaca, bir günde tam 5 uçak kaçırdı

Kendi oynadığı Seni Seviyorum Adamım adlı filmin galasına katılmak için yola çıkan Gizem Karaca, Antalya'da peş peşe tam 5 uçak kaçırdı....

23 Kasım 2014 Pazar 02:57
Gizem Karaca, bir günde tam 5 uçak kaçırdı






Gizem Karaca, bir günde tam 5 uçak kaçırdı


Başrolünü üstlendiği filmin ikinci galası için yola çıkan Gizem Karaca, bir günde tam 5 uçak kaçırarak Bu alanda büyük bir rekorun sahibi oldu. Çekimleri Kıbrıs’ta yapılan ‘Seni Seviyorum Adamım’ filminin ikinci galası Yavru Vatan’da düzenlendi.

Merit Crystal Cove Hotel’deki özel geceye filmin başrol oyuncusu Gizem Karaca ise katılamadı. Nüfus cüzdanını Muğla’da unutan ve bu yüzden havaalanında 5 kez uçak kaçıran Karaca, ertesi günü sabaha karşı Kıbrıs'a gidebildi. Güzel oyuncu “Tamamen benim dikkatsizliğimden. Benim galam ve ben yokum. Toplam 12 saat havalimanındaydım. 28 saattir ayaktayım ve sadece bir saat uyudum. Ruh gibiyim” diye konuştu.



Son Güncelleme: 23.11.2014 03:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.