Gizem Özdilli; Yemek yapmayı bilmiyorsanız aşık olmayın

Gizem Özdilli 95 adet olmak üzere çorbadan tatlıya birçok yemek çeşidinin yer aldığı yemek kitabı'nı Eylül Ayında Alfa yayın evinden piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

26 Haziran 2015 Cuma 11:56
Gizem Özdilli; Yemek yapmayı bilmiyorsanız aşık olmayın






Gizem Özdilli; Yemek yapmayı bilmiyorsanız aşık olmayın

Gizem Özdilli  95 adet olmak üzere çorbadan tatlıya birçok yemek çeşidinin yer aldığı yemek kitabı'nı Eylül Ayında Alfa yayın evinden piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Yemek Kitap kapağının fotoğraflarının imaj çalışması için   marka danışmanı Selim Akar ile çalışan  Özdilli'nin fotoğraflara yansıyan büyük  değişim büyük beğeni topladı.

Gizem Özdilli yemek konusunda başarılı kadınlar aşk hayatında da başarılı olur dedi. Kitap kapağında tek gözünü bıçakla kapatan ünlü top model ve yazar  gözüm kapalı bile yemek yapabilirim.

Bugüne kadar yaşadığım aşklardaki  başarım yaptığım yemeklerin lezzetinde saklı dedi. Yemek yapmayı bilmiyorsanız aşık olmayın diyerek yeni bir tartışma başlattı.
Son Güncelleme: 26.06.2015 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.