Gökkuşağı Rabia, genç hayranlarıyla buluştu

Rengarenk saçlarıyla kendi tarzını oluşturan Rabia Tunçbilek, hayranlarıyla AVM'de buluştu.

22 Ekim 2018 Pazartesi 20:25
Gökkuşağı Rabia, genç hayranlarıyla buluştu






Gökkuşağı Kız'a genç hayranlarından büyük ilgi

Renkli saç tarzından dolayı "Gökkuşağı Kız" lakabını alan genç şarkıcı Rabia Tunçbilek, önceki gün Olivium AVM'de sevenleriyle buluştu. Sahnede söylediği şarkılarıyla ve danslarıyla kendisini izlemeye genç hayranlarını coşturdu.

Geçtiğimiz aylarda şarkısı “Kimle Acaba?” ile müzik listelerine giriş yapan genç şarkıcı, konser sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Tunçbilek,"İngilizce albüm yolda. Ben İngilizce şarkı söylemeyi sevdiğim için İngilizce albüm yapmaya karar verdik" dedi.

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendislik bölümünden mezun olan Rabia Tunçbilek, renkli saçları için "Benim tasarladığım bir fikir. Hiç denenmemiş bir şey yapmak istedim. Bana artık "Gökkuşağı Kız" diyorlar. Şuanda saçlarımda on farklı renk var. Bir kaç proje daha bu şekilde devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Rabia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.