Gonca Vuslateri "Fingirdemek kadar güzel bir şey yok"

Oyuncu Gonca Vuslateri aşk konusunda yaptığı açıklama ile şaşırttı.

28 Haziran 2018 Perşembe 08:29
Gonca Vuslateri "Fingirdemek kadar güzel bir şey yok"






Gonca Vuslateri "Fingirdemek kadar güzel bir şey yok"

   Oyuncu Gonca Vuslateri aşk konusunda yaptığı açıklama ile şaşırttı.Katıldığı program öncesi boşandığı eşi Edip Burak Ertoğan'dan rahmetli diye bahseden oyuncu Gonca Vuslateri, hakkında çıkan aşk haberleri için "Aşık olsam burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey yok" dedi.

    Oyuncu Gonca Vuslateri, Cihan Şensözlü'nün 'Sanane Cihanna' programına katıldı. Üç aydır ayrı olduğu ve geçtiğimiz ay boşandığı ses mühendisi Edip Burak Ertoğan'dan sonra ilişkisi olmadığını söyleyen oyuncu aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vuslateri, "Çok dedikodu çıkıyor ama aşık olsam kendimi tutamam söylerim. Burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı? Ne yapalım, savaşalım mı? Olur mutlaka... Ama şu an yok. Sevmeye programlı bir ruhum" dedi.

   Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Gonca Vuslateri, ''Yeni hayatına alışabildin mi?'' sorusunu, ''Alıştım'' diyerek geçiştirmek için önce peçete istedi. Alerjisi olduğunu söyleyen oyuncu, ''Rahmetli kocamla da böyle tanıştım'' diyerek Kibariye'nin, 'Senin Kadar Kimse Sevmiyor Annem' şarkısını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.