Görenlere kıyafetini unutmuş dedirtti

 Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu katıldığı davette giydiği kıyafet ile herkesi şaşırttı.

16 Şubat 2018 Cuma 17:10
Görenlere kıyafetini unutmuş dedirtti






Görenlere kıyafetini unutmuş dedirtti

   Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu katıldığı davette giydiği kıyafet ile herkesi şaşırttı.Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, dün gece Sarıyer'de gerçekleşen ödül törenine katıldı. Eliz Sakuçoğlu'nun derin göğüs dekoltesi geceye damga vurdu.Sosyal medyada paylaştığı cesur fotoğraflarla adından sık sık söz ettiren Eliz Şakuçoğlu, dün akşam katıldığı ödül gecesinde yaptığı paylaşımla nefesleri kesti.

Sözcü

İşte Eliz Şakuçoğlu’nun o paylaşımı;

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

   Eliz Sakuçoğlu henüz 14 yaşında iken oturduğu şehirde bir mağazada harçlığını çıkarmak için çalışmaya başlayan Eliz Sakuçoğlu Antakya doğumludur. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınmış ve eğitimini bu şehirde almıştır. Bremen'de yaşamaya ve orada ünlülerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcılık yapmaya başlamıştır.Annesiyle babasının boşanmasının ardından İstanbul'a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde rol almıştır. Acun Ilıcalı'nın Fear Factor yarışmasına katılarak birinci olmuş ve büyük ödül 50 bin TL kazanmıştır.

Anahtar Kelimeler:
Eliz Sakuçoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.