Görümce oyuncularının İzmir çıkarması

Gupse Özay'ın hem senaryosunu yazıp, hem de Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile başrollerini paylaştığı 'Görümce' filminin İzmir galası, Dev Ajans organizasyonunda, oyuncuların katılımıyla İzmir Optimum'da yapıldı.

03 Aralık 2016 Cumartesi 19:38
Görümce oyuncularının İzmir çıkarması






Görümce oyuncularının İzmir çıkarması

Yapımcılığını BKM filmin üstlendiği, Gupse Özay'ın hem senaryosunu yazıp, hem de Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile başrollerini paylaştığı 'Görümce' filminin İzmir galası, Dev Ajans organizasyonunda, oyuncuların katılımıyla İzmir Optimum'da yapıldı.

Gösterim öncesi Optimum Fuaye'de gerçekleşen söyleşide AVM ziyaretçileri, filmin oyuncularıyla buluştu. Oyuncuların tam kadro galaya katılması coşkuyu arttırdı. Gupse Özay'ın, İzmir'de özellikle çevre davalarıyla tanınan babası Avukat Senih Özay, fuayedeki söyleşide uzaktan izlediği kızını kuliste yalnız bırakmadı. Gupse Özay'ı öpücüklere boğan baba Özay'ın duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film oyuncuları, çekimler sırasında çok keyif aldıklarını, filmi de keyifle izleyeceklerini söyledi. Gupse Özay'ın yanı sıra Buğra Gülsoy'un yarı İzmirli olduğunu öğrenen izleyiciler, coşkuyla alkışladı. Selfie çekimi sırasında cep telefonlarının ışıkları salonda farklı bir görüntü yarattı. Söyleşinin ardından oyuncular, ziyaretçilerle birlikte Optimum Cinemaximum salonlarında filmi izledi.

GÖRÜMCE'NİN KONUSU

Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet'le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz'i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet'i türlü komik maceralar beklemektedir.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.