Greek Müziğin kraliçesi Çigdem Denk 

  Greek müziği bizlere Fedon sevdirmişti.

30 Aralık 2016 Cuma 17:07
Greek Müziğin kraliçesi Çigdem Denk 






Greek Müziğin kraliçesi Çigdem Denk 

   Greek müziği bizlere Fedon sevdirmişti.Ondan başka da Greek müziği yapan pek yoktu.Son yıllarda ise Fedon'dan sonra bu müziği başarı ile devam ettiren kişi Çiğdem Denk oldu.
   Anadolu yakasında kendisi gibi sanatçı eşi Gökhan Denk ile sahne alan genç sanatçı Greek müzik dalında şarkıları ile izleyicilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.Eğitimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Fransızca Dil ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan sanatçı,sanat yaşantısına İstanbul'da devam ediyor.Çıktığı mekanda gerek sesi gerekse sahnesi ile çoşturan eğlendiren Denk'i izlemek isteyenler haftalar öncesinde yer ayırtmak zorunda kalıyorlar.İki yakanın ortak şarkılarından tutun,unutulmaz şarkılara kadar her besteyi başarı ile seslendiren Çiğdem Denk bu alanda ilerlemesini sürdürüyor.
  


Anadolu Yaksında Aynalı Suadiye'de sahne alan Çigdem ve Gökhan Denk çifti başarılı çalışmalarına devam ediyorlar.Greek Müziğin adeta Fedon'dan sonra temsilciliğini üstlenen Çiğdem Denk'e sahnede Türk Sanat Müziği alanında başarılı çalışmaları ile eşi Gökhan Denk eşlik ediyor. 







 
Son Güncelleme: 31.12.2016 06:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.