Gülben Ergen aşkını sahnede açıkladı

Sanatçı Gülben Ergen aşkını sahnede hayranlarına açıkladı

16 Nisan 2018 Pazartesi 07:37
Gülben Ergen aşkını sahnede açıkladı






Gülben Ergen aşkını sahnede açıkladı

   Sanatçı Gülben Ergen aşkını sahnede hayranlarına açıkladı.Gülben Ergen (46), Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam verdiği konserde bir itirafta bulundu. Yapımcı Burak Törer (48) ile aşk yaşadığını açıkladı.

   Gülben Ergen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam verdiği konserde bir itirafta bulundu.Yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığını ilk kez açıkladı. “Burak Bey ile aşk yaşadığınız iddiası var. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Güzel düşünüyorum. Çok iyiyim ve mutluyum.”Burak Törer konu hakkında “Konuyu Gülben Hanım’a sorun, cevap veremem. O sanatçı” demişti.

   Gülben Ergen’in konsere, Tuncel Kurtiz imzalı ‘Tut Yüreğimden Ustam’ adlı duygusal bir şiiri okuyarak çıkması, ‘Yandım Yandım’ ve ‘Ben Sana Abayı Yaktım’ şarkılarını coşkuyla söylemesi yeni bir aşk yaşadığını açıkça belli ediyordu.

   Gülben Ergen (46) ile Burak Törer’in (48) yaklaşık 2 ay önce başlayan ilişkisini geçtiğimiz günlerde bir lokantada çekilen, sosyal medyaya da düşen fotoğraf ele vermişti. Mustafa Erdoğan’dan 2012’de boşanan Gülben Ergen 2014-2016 yılları arasında Erhan Çelik ile evli kaldı.Gülben Ergen, modacı Sagaza Madrid imzalı elbise giydi.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.