Gülben Ergen’in sevgilisi ile jet-ski keyfi

Şarkıcı Gülben Ergen sevgilisi ile tatil yapıyor

11 Haziran 2018 Pazartesi 10:08
Gülben Ergen’in sevgilisi ile jet-ski keyfi






Gülben Ergen’in sevgilisi ile jet-ski keyfi

   Şarkıcı Gülben Ergen sevgilisi ile tatil yapıyor.Gülben Ergen ile bir süredir aşk yaşadığı Burak Törer, önceki gün Bodrum'da aşk tatiline çıktı. Burak Törer'le jet-ski'ye binen Gülben Ergen, denizde şov yaparak aşkını havalara uçurdu.Gülben Ergen ile 2 aydır aşk yaşadığı yapımcı Burak Törer, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

   İkili, önceki gün Bodrum'daki bir beachte deniz keyfi yaptı. Sevgilisiyle el ele denizden çıkan Gülben Ergen, daha sonra şezlonga uzanıp güneşin tadını çıkardı. Şarkıcı, ardından jet-ski'yle denizde şov yaptı.Çifte, yakın dostları işadamı Murat Karabova da eşlik etti. İskeleye yanaşan Gülben Ergen, Burak Törer'e "Aşkım hadi gel. Birlikte binelim" diye seslendi. Yüzerek Gülben Ergen'in yanına giden Burak Törer, jetski'ye atladı.

   

   Gülben Ergen'in kendisine sıkı sıkı sarılan Burak Törer'le jetski üzerinde yaptığı şov "Gülben, aşkını uçurdu" dedirtti.

Haberler

Son Güncelleme: 11.06.2018 07:16
Anahtar Kelimeler:
Gülben Ergen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.