“Güven olmayan ilişki servisi olmayan cep telefonuna benzer"

Eda Taşpınar ilişkiler hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine herkesi şaşırtmaya devam etti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:49
“Güven olmayan ilişki servisi olmayan cep telefonuna benzer"






“Güven olmayan ilişki servisi olmayan cep telefonuna benzer"

     Eda Taşpınar ilişkiler hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine herkesi şaşırtmaya devam etti.Şezlong pozlarıyla yaz aylarına merhaba diyen moda bloggerı Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilginç bir benzetmeye imza attı.Her dem bronz teniyle haber olan Eda Taşpınar, yaptığı ticari atılımlarla da öne çıkıyor.

   Dönem dönem sosyal medya hesabından kendi markası olan ürünlerin tanıtımını yapan Taşpınar, kimi zamanda hayata dair paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak çok sayıda eski telefonun göründüğü bir kareyi takipçileriyle paylaşan Eda Taşpınar, bu eski telefonlar üzerinden ilişkide ‘güven’ kavramının ne kadar önemli olduğunu hatırlattı ve şu benzetmeyi yaptı: “Güven olmayan ilişki servisi olmayan cep telefonuna benzer. Servis dışı bir telefonla ne yaparsın? Oyun oynarsın.”

Anahtar Kelimeler:
Eda Taşpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.