Güzel model dişiyle şişe kapağı açtı

 Model Hailey Baldwin katıldığı tv programında dişiyle şişe kapağı açtı

04 Mayıs 2018 Cuma 09:04
Güzel model dişiyle şişe kapağı açtı






Güzel model dişiyle şişe kapağı açtı

   Model Hailey Baldwin katıldığı tv programında dişiyle şişe kapağı açtı.Victoria's Secret modeli Hailey Baldwin, katıldığı televizyon programında 'Evde denemeyin' diyerek dişleriyle şişe kapağı açarak herkesi şaşırttı.Top model Hailey Baldwin, önceki gün The Tonight Show programına konuk oldu.

   Programın sunucusu Jimmy Fallon ile sohbet ederken ilginç bir kabiliyetinden bahseden Baldwin, iki şişeyi dişleriyle açtı."Bunu evde denemeyin" diyen güzel model, bu yeteneğini nasıl keşfettiğini şöyle anlattı:

   "Bahamalar'da bir çekimdeydim. Teknedeydik ve şişe açacağımız yoktu. Yanımdaki insanların keyfinin kaçmasını istemedim ve şişeyi dişimle açmayı denedim. Böyle havalı bir şeyi yapabildiğimi fark edince bir oturuşta 16 şişeyi açtım!"

   Baldwin'in bu itirafı herkesi şaşırtırken, sunucu Jimmy Fallon "Sen tanıdığım en havalı kişisin" diyerek güzel modele iltifat etti.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.