Güzel modeli eşi aldattı

Dünyanın sayılı modellerinden olan ve verdiği cesur pozlarla adından sıksa söz ettiren Emily Ratajkowski yeni evlendiği eşi tarafından aldatıldı

14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:49
Güzel modeli eşi aldattı






Güzel modeli eşi aldattı

    Dünyanın sayılı modellerinden olan ve verdiği cesur pozlarla adından sıksa söz ettiren Emily Ratajkowski yeni evlendiği eşi tarafından aldatıldı.Geçtiğimiz günlerde yeni evlendiği eşinin kendisini aldattığı görüntülerle sarsılan Emily Ratajkowski, 2 milyon dolara malikane alıp evini ayırdı.

 

   Geçtiğimiz haftalarda eşi Sebastian Bear-McClard'ın (31) kendisini aldattığı görüntülerinin ardından ortadan kaybolan dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin (26) evini ayırmaya karar verdiği iddia edildi.

   Los Angeles'ın en gözde semtlerinden Edio Park'tan lüks bir malikane satın alan güzel Emily Ratajkowski, evin içini baştan aşağı yeniledi.

   Ünlü model, 3 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev için 2 milyon dolar (9 milyon lira) harcadı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Emily Ratajkowski
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.