Güzel oyuncu umreye gidiyor

Güzel oyuncu Vildan Atasever umreye gidiyor.

05 Haziran 2017 Pazartesi 21:41
Güzel oyuncu umreye gidiyor






Güzel oyuncu umreye gidiyor
   Güzel oyuncu Vildan Atasever umreye gidiyor.Bir zamanların sıra dışı güzeli, magazin dergilerine verdiği cesur pozlarla tanınan Vildan Atasever, önce dövmelerini sildirdi, ardından internetteki bazı erotik pozlarının kaldırılması için mücadeleye koyuldu. Yaşantısına farklı bir yön veren Atasever şimdi de umreye gidiyor
 
Vildan Atasever kimdir
26 temmuz 1981 yılında Bursa'da doğan sanatçı 5 çocuklu bir ailenin kızıdır.15 Yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı.Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı. Bu dizide Hüsrev Ağa’nın uyuşturucu bağımlısı kızını canlandırdı. Role çalışmak için babasından yardım alan Vildan Atasever, UMATEM‘de bağımlılarla birlikte zaman geçirerek hem onlara destek oluyor hem de rolü için hazırlık çalışması yapıyordu. Büyük çıkış yapması Kadın İsterse adlı dizide Hülya Avşar‘ın kızı “Buket” rolüyle oldu. Ardından AzizePlajda Kız Tavlama KlavuzuKader ve Yaralı Yürek adlı yapımlarda görev aldı.
Son Güncelleme: 05.06.2017 21:56
Anahtar Kelimeler:
Vildan AtaseverUmre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.