Güzel sanatçıya hayranlarından "Tanrıça gibisin"

Şarkıcı Iggy Azalea sosyal medyadaki paylaşımları ile hayranlarının dikkatlerini üzerine toplamasını biliyor.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:30
Güzel sanatçıya hayranlarından "Tanrıça gibisin"






Güzel sanatçıya hayranlarından "Tanrıça gibisin"

   Şarkıcı Iggy Azalea sosyal medyadaki paylaşımları ile hayranlarının dikkatlerini üzerine toplamasını biliyor.Şarkıcı Iggy Azalea gülümserken, iç çamaşırıyla yatakta uzanmış halini Instagram hesabından paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

   Fotoğrafı görenlerin bir kısmı Iggy'nin çok güzel olduğunu söylerken, bir kısmı da 27 yaşındaki şarkıcının her zamankinden çok farklı göründüğünü iddia etti. Takipçilerinden "Bu sen misin Iggy? Neredeyse seni tanıyamayacaktım" gibi yorumlar gelen Iggy ise sessizliğini korudu.

   Bazı takipçileri ise Iggy Azalea'nın normalde dişlerini göstererek gülümsemediğini, bu yüzden fotoğrafta farklı göründüğünü öne sürerek, "Tanrıça gibisin" diyerek övgülerde bulundu. Güzel şarkıcı, bir dergiye verdiği röportajda burun estetiği yaptırdığını açıkça söylemiş ve "Estetik yaptırdığını inkar etmek aptallık" diye konuşmuştu. Göğüs büyütme operasyonu geçiren şarkıcının takipçileri, kalçalarını da büyüttüğünü iddia ediyor. Ancak güzel şarkıcı bu iddianın doğru olmadığını savunuyor.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Iggy Azalea
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.