Güzel sunucu poposunu 100 bin dolara sigorta yaptırdı

  Güzel sunucu Sol Perez poposunu 100 bin dolara sigorta yaptırdı.

22 Şubat 2018 Perşembe 17:37
Güzel sunucu poposunu 100 bin dolara sigorta yaptırdı






Güzel sunucu poposunu 100 bin dolara sigorta yaptırdı

    Güzel sunucu Sol Perez poposunu 100 bin dolara sigorta yaptırdı.Arjantili hava durumu sunucusu Sol Perez 24 yaşında. Genç sunucu TyC Sports kanalında hava durumu sunuyor.

   Sol Perez geçtiğimiz günlerde çok beğenilen poposunu sigortalattığını açıkladı.Arjantin'in ünlü hava durumu sunucusu Sol Perez, poposunu 'tüm risklere karşı' 100 bin dolar bedelle (yaklaşık 380 bin lira) sigortalattı. İngiliz The Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 24 yaşındaki TyC Sports kanalı sunucusu Sol Perez, poposunu 100 bin dolar bedelle sigortalattı.

   Perez son dönemde poposuna odaklanan bir rejim ile yaklaşık 10 kilo aldığını söylemişti.Arjantin'in en seksi hava durumu sunucusu olarak görülen Perez'in ssyal medyada milyonlarca takipçisi bulunuyor. Sol Perez'in paylaşımları, binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.