Güzel sunucu tekrar ekranlara dönüyor

Güzel sunucu Seda Akgül tekrar ekranlara dönüyor.

16 Ekim 2017 Pazartesi 16:40
Güzel sunucu tekrar ekranlara dönüyor






Güzel sunucu tekrar ekranlara dönüyor

   Güzel sunucu Seda Akgül tekrar ekranlara dönüyor.Fox TV'de yayınlanan 'Ne Seninle Ne Sensiz' isimli barıştırma programı ani bir kararla yayından kaldırılan Seda Akgül, yine aynı kanalda 'Her Şey Gerçek' programıyla ekrana dönüş yapmıştı. Ancak, faili meçhul cinayetleri, aydınlatılamayan dosyaları ve gerçek hikayeleri ekrana taşıyan bu program da beklenen reytingleri alamayınca yayından kaldırılmıştı.  

   Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü sunucu bu kez farklı kanalda ve farklı bir formatla sevenlerinin karşısına çıkıyor.Yapımcılığını Bloom Medya'nın yaptığı programda Seda Akgül'e ünlü oyuncu Hakan Ural eşlik edecek. Önümüzdeki günlerde TV8'de yayınlanmaya başlanacak olan programda güncel konular masaya yatırılacak.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Seda Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.