Güzeller Bodrum'u Isitti

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da, ay sonunda düzenlenecek yarışmaya katılmak üzere ilçeye gelen 21 güzel, şehir turu attı. Alışveriş yaptıktan sonra Bodrum gecelerinde eğlenen güzeller, Bodrumlu esnafın ve turistlerin ilgi...

27 Eylül 2014 Cumartesi 13:39
Güzeller Bodrum'u Isitti






Güzeller Bodrum'u Isitti

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da, ay sonunda düzenlenecek yarışmaya katılmak üzere ilçeye gelen 21 güzel, şehir turu attı. Alışveriş yaptıktan sonra Bodrum gecelerinde eğlenen güzeller, Bodrumlu esnafın ve turistlerin ilgi odağı oldu.
Bodrum'da Joly Tour ve Amara Otel tarafından organize edilen World Final Princess of the Globe 2014 yarışması finaline katılmak üzere hafta başında ilçeye gelen 21 güzel, şehir turu attı. Kampa girdikleri Amara Otel'den çıkan güzeller alış veriş yaptı. Esnafın ve turistlerin ilgi odağı olan güzeller, isteyenlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek İstanbul Üniversitesi Peyza Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencisi Hataylı 21 yaşındaki Merve Açıkyol, neşeli ve sempatik tavırlarıyla dikkati çekti. Şehir turu atan güzeller, havuz başında güneşlenerek dinlendi. Bodrum gecelerinde eğlenen güzeller, 30 Ekim akşamı Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde yapılacak finalde podyuma çıkacak.


Anahtar Kelimeler:
Güzeller Bodrumu Isitti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.