Güzellerden Noel Anne Mesajları

Antalya'da 16 manken, yılbaşı öncesi 'Noel Anne' oldu. Noel anne kostümü giyerek objektif karşısına geçtiler barış ve hoşgörü mesajı verdi.

26 Aralık 2015 Cumartesi 16:13
Güzellerden Noel Anne Mesajları






 

Güzellerden Noel Anne Mesajları

   Antalya'da 16 manken, yılbaşı öncesi 'Noel Anne' oldu. Noel anne kostümü giyerek objektif karşısına geçtiler barış ve hoşgörü mesajı verdi.

Esline Mankenlik Ajansı, Hotel Su işbirliğiyle yapılan 'Noel Anne' çekimlerinde, renkli görüntülere sahne oldu.

    Birbirinden güzel 16 manken, Noel Anne kostümleri içinde objektif karşısına geçti. Her yıl farklı konseptle hazırlanan 'Noel Anne' çekimlerinin 2016 yılı mesajı 'sevgi, hoşgörü, barış ve güzellik' oldu. 




   Çekime katılan mankenler arasında Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Türkmenistan'dan gelenler olduğunu belirten Esline Ajans sahibi Esra Keskinol, çekimlerle ilgili şuları  "Noel; dünyanın dört yanında kutlanan bir bayram. Biz de Antalya'dan dostluk, barış ve sevgi mesajı vermek istedik. Farklı ırk ve dinlere mensup 16 genç manken, aynı mesaj altında toplandı. Sevgi, barış, hoşgörü ve güzellik hayatımızın her anında bizlerle olsun."




  
Güzellikleriyle olduğu kadar kostümleriyle dikkati çeken Ksenaia Horbenko, Kateryna Briony, Julia Zhyzliyna, Lada Gaidorski, Ulyana Tanasyuk, Alina Kim, Shakida Shamsiyeva, Perihan Koz, Gülce Baskın, Gizem Gököz, Zeynep İldeş, Merve Gürleyen, Victoria de Sena, Sedanur Özçelik, İlkay Aydar ve Alexandra Kostitskaya, otel lobisinde başlayan çekimleri havuz başında tamamlandı.

Son Güncelleme: 26.12.2015 16:14
Anahtar Kelimeler:
AntalyaGüzellerNoel Anne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekin gerçeker 2015-12-26 17:24:03

noel babaları baştan çıkarır bun noel anneler haberiniz olsun çok şekerler