Hadise aldığı kilolarla dikkat çekti

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kilo alan Hadise eski günlerine dönmeyi bekliyor.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:32
Hadise aldığı kilolarla dikkat çekti






Hadise aldığı kilolarla dikkat çekti

    Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kilo alan Hadise eski günlerine dönmeyi bekliyor.Sol ayağındaki rahatsızlığa rağmen Almanya'nın Gelsenkirchen kentindeki açık hava konserine çıkan Hadise, son zamanlarda aldığı kilolarla dikkat çekti.

   Sanatçı Hadise, Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde bulunan Amphitheater'de Kazel Events tarafından düzenlenen Multi Yaz Festivali'nde sahne aldı.

   Hadise, mini kıyafetinin yanı sıra aldığı kilolarla dikkat çekti.Sol ayağında çizme, sağ ayağında ise medikal bir ayakkabı ile sahne alan Hadise bir ara hayranlarına, "Gördüğünüz gibi ayağımda bir sakatlık var. Doktorum sahneye çıkmazsan iyi olur dedi, ama ben hayır ne gerekiyorsa verin ben çıkacağım dedim. Belki tam olarak performans gösteremiyorum, ama bir aradayız, beraberiz buda beni mutlu etti.

   Çok ağrılarım oldu, kaç gündür yatıyorum. Kendimi çok kötü hissettiğim anlar oldu, ama buraya geldiğimde organizatörler bana çok iyi baktı" dedi.Konser için geldiği otelde yaşadığı bir anısını da hayranları ile paylaşan Hadise, "Otel girişinde tekerlekli sandalyede bacağını kaybetmiş bir adam gördüğüm, yinede şükür Allah'ım buradayım, seyircimle karşılaşacağım dedim" diye anlattı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Hadise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.