Hadise'den müthiş değişim

 Sanatçı Hadise verdiği kilolarla hayranlarından övgü aldı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:27
Hadise'den müthiş değişim






Hadise'den müthiş değişim

   Sanatçı Hadise verdiği kilolarla hayranlarından övgü aldı.Geçtiğimiz yaz aylarında fazla kiloları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Hadise, deyim yerindeyse eridi. Ünlü şarkıcının yeni hali, hayranlarından övgü aldı.

   Güney Kaliforniya'nın Colorado Çölü bölgesinde gerçekleşen ve birçok ünlünün akın ettiği Coachella Festivali'ne Hadise'de katıldı. Festival dönüşü benzin almaya uğrayan şarkıcı, burada da poz vermeyi ihmal etmedi. Hadise, aracına benzin doldururken çektirdiği fotoğrafı hayranlarıyla paylaştı. Festivalde çektirdiği pozlarla ve verdiği kilolarla adından söz ettiren Hadise, takipçileriyle her anını paylaştı.

   Sanatçının attığı her fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı. Geçtiğimiz yaz aylarında fazla kiloları nedeniyle eleştirilen Hadise'nin verdiği kilolar ise dikkat çekti. Sanatçının yeni halini gören takipçileri, övgüler yağdırdı.

Haberler

Son Güncelleme: 18.04.2018 10:30
Anahtar Kelimeler:
Hadise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.