Hadise'den Sibel Can pozu

Şarkıcı Hadise yıllar önce Sibel Can'ın verdiği bir pozun benzerini takipçileri ile paylaştı.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:19
Hadise'den Sibel Can pozu






Hadise'den Sibel Can pozu

    Şarkıcı Hadise yıllar önce Sibel Can'ın verdiği bir pozun benzerini takipçileri ile paylaştı.Ünlü şarkıcı Hadise, Sibel Can'ın etek kaldırma hareketini yaparak çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

    Hadise, o anları takipçileriyle paylaştı.O Ses Türkiye yarışmasının juri koltuğunda oturan ünlü şarkıcı Hadise, program öncesi anlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

   Hadise, Sibel Can'a özenerek eteğini kaldırdığı anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Hadise'nin paylaşımına takipçileri büyük ilgi gösterdi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can 90'lı yıllarda bir konseri sırasında mini eteğini yukarı çekerek magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sibel Can ile özdeşen etek kaldırma hareketini yapan Hadise sonrası bu hareketin bir sosyal medya akımına dönüşüp dönüşmeyeceği ise merak konusu oldu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Sibel CanHadise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.