Hadise, Serhat Akın'a dava açtı

 Hadise kendisi hakkında yorumlarda bulunan eski futbolcu Serhat Akın'a dava açtı

15 Mayıs 2018 Salı 08:35
Hadise, Serhat Akın'a dava açtı






HadiseSerhat Akın'a dava açtı

   Hadise kendisi hakkında yorumlarda bulunan eski futbolcu Serhat Akın'a dava açtı.Eski futbolcu Serhat Akın ve şarkıcı Hadise arasında süregelen söz düellosu sonunda mahkemeye taşındı.Hadise, eski futbolcu Serhat Akın'ın, “Eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı” sözlerini mahkemeye taşıyor.

   Şarkıcı, “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” sözleriyle sert karşılık verdiği Akın'ın “Yanlış anlaşıldıysam affola” özrünü kabul etmedi. Hadise, kadınlara örnek olsun diye eski futbolcuya, 1 TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.

   Açıklamalarından dolayı sosyal medyada tepki çeken Akın, önceki gün Hadise'yle tanışma anında çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak “Haksız mıyım?” notunu yazdı. Bu hareketi yüzünden takipçileri tarafından eleştirilen eski futbolcuya Instagram'dan, “Haksızsın, sen de kertenkeleye benziyormuşsun” ve “Burnunu çek, Hadise'yi görelim” gibi yüzlerce mesaj geldi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
HadiseSerhat Akın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.