Halit Ergenç doktorunu saç yüzünden fena fırçaladı

Doktorun kendisini reklam amaçlı kullandığını söyleyen Halit Ergenç, sert konuştu.

27 Mayıs 2014 Salı 09:32
Halit Ergenç doktorunu saç yüzünden fena fırçaladı






Halit Ergenç doktorunu saç yüzünden fena fırçaladı.

Başarılı oyuncu Halit Ergenç hakkında geçtiğimiz günlerde, saç ektireceği iddiaları çıkmıştı. Halit Ergenç, çıkan iddialar üzerine açıklamalarda bulundu. Bir doktorun "Hasta hakkında bilgi vermem etik değil" diyerek, Halit Ergenç'in kendisine tedaviye geldiğini kabul etmesi üzerine, ünlü oyuncu sinirlendi. Halit Ergenç bu iddialar bir doktor tarafından değil de kendiliğinden çıksaydı açıklama yapmayacağını söyledi.

Halit Ergenç, doktor bile demeye utandığı kişi hakkında sert konuştu. Dr. İlker Manavbaşı'nın kendi adını kullanarak reklam yaptığını söyleyen Halit Ergenç, bunun etik olmadığını söyledi. Köşe yazarlarına da sinirlenen Halit Ergenç, sanki yanındaymış gibi ücret, saat, yapılış şekli gibi detayları çok emin verdiklerini söyledi. Halit Ergenç böyle insanlar için, "İnsanın kafasının dışı değil içi güzel olsun" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.