Halit Ergenç İzmir 1918 için 5 kilo verdi

İzlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl'ın Muhteşem Süleyman'ı Halit Ergenç yeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. Üstelik Halit Ergenç tüm zamanların en yüksek ücreti ile yeni diziye evet dedi.

10 Mayıs 2016 Salı 01:15
Halit Ergenç İzmir 1918 için 5 kilo verdi






Halit Ergenç İzmir 1918 için 5 kilo verdi


İzlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl'ın Muhteşem Süleyman'ı Halit Ergenç yeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. Üstelik Halit Ergenç tüm zamanların en yüksek ücreti ile yeni diziye evet dedi. Ergenç yeni dizi çekimleri öncesi yönetmenin uyarısı üzerine 5 kilo birden verdi. Yeni Dizi'de kimler var?..

İZMİR 1918 OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Binbir Gece, Aliye ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde başrol oynayan Halit Ergenç önümüzdeki sezon İzmir 1918 dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

O3 Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği, Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için Halit Ergenç rekor bir ücret alacak.
Posta Gazetesi’nin haberine göre Ergenç’in yeni dizisinden kazanacağı rakam 4 milyon dolar (11 milyon 680 bin lira).

İki yıllık ücretini peşin alan Ergenç’in partneri olması için Songül Öden, Nurgül Yeşilçay gibi isimlerin adı geçiyor. Halit Ergenç’in Cevat isimli bir vatanseveri canlandıracağı dizi önümüzdeki sezon ekrana gelecek.

Dizi için kısa sürede 5 kilogram veren Ergenç’in, çekimler başlayana kadar birkaç kilo daha zayıflamayı planladığı konuşuluyor.







 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.