Halk müziğinin sevilen sesi Kürşat'ın yeni albümü "Bizi Bulur" çıktı

11 Kasım 2017 Cumartesi 21:52
Halk müziğinin sevilen sesi Kürşat'ın yeni albümü "Bizi Bulur" çıktı






Halk müziğinin sevilen sesi Kürşat'ın yeni albümü "Bizi Bulur" çıktı

THM nin önemli seslerinden olan Kürşat’ın yeni Albümü ‘’BİZİ BULUR’’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. 2002’ yılında ‘Leyla’ isimli albümü ile müzik dünyasına giriş yapan ardından 2006 yılında ‘İstanbul’ albümünü çıkartan, 2008’de "Bu Alemin Tekiyim", 2012 yılında (Kürşat 2012) ve 2015 yılında ‘’Yüreğim Davacı"  adlı albümü ile müzik hayatına devam eden Kürşat, ‘O Şimdi Asker’ ve ‘ Neredesin Firuze’ isimli sinema filmlerinde de rol aldı,

Ankara’da doğan, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu olan Kürşat, Haliç Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Japonya ve Avrupa’nın birçok ülkesinde konserler veren Kürşat' ın Türkiye’nin her yöresine ait folklorik dansları bilmesi Kürşat’ı herkesten farklı kılıyor.Halk müziğinin sevilen sesi Kürşat, halen Kanal 7 TV' de ‘’Gündüz Gece’’ isimli gezi programında, Anadolu'yu karış karış gezerek türkülerini, manilerini, oyunlarını, yemekleri ve düğünlerini neşeli ve sempatik tavırlarıyla ekrana taşıyor.

Son Güncelleme: 11.11.2017 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.