Hamamda kına gecesi; Alişan'ın sevgilisinden unutulmaz gece

Şarkıcı Alişan ile evlilik hazırlıkları yapan oyuncu Buse Varol kına gecesi için tarihi Çeşme Hamamı'nı tercih etti. Hamam kapatan güzel oyuncu arkadaşlarıyla gece yarısına kadar eğlendi.

23 Nisan 2018 Pazartesi 11:46
Hamamda kına gecesi; Alişan'ın sevgilisinden unutulmaz gece






Hamamda kına gecesi; Alişan'ın sevgilisinden unutulmaz gece


6 Mayıs'ta Şarkıcı Alişan ile nikah masasına oturacak olan Buse Varol, dün akşam kına gecesini yaptı.

Ünlü şarkıcı Alişan'la 6 Mayıs'ta nikah masasına oturacak olan oyuncu Buse Varol, dün akşam kına gecesini yaptı. Geceden fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı.

Güzel oyuncu Buse Varol, sevgilisi Alişan’dan gelen evlenme teklifini de dizi setinin tarihi atmosferinde almıştı. Varol, kına ritüeli için yine tarihi bir mekan seçti.


Oyuncu, dün akşam Tarihi Çeşme Hamamı'nda kına gecesi yaptı.1700'lü yıllarda inşa edilen hamamdan sık sık fotoğraf ve video paylaşan Varol, ellerine kına yakıp dans ederken paylaşımlarda bulundu.

Alişan ve Buse Varol 6 Mayıs'ta nikah masasına oturacak.

Son Güncelleme: 23.04.2018 08:53
Anahtar Kelimeler:
AlişanBuse Varol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.