Hamile olmadığını ispatlamak için soyundu

 Hakkında hamile olduğu yönünde haberler çıkan ve bu yönde takipçilerinden çok sayıda soru alan TV yıldızı Jessica Shears, dedikoduları bitirmek için çıplak fotoğrafını paylaştı.

11 Kasım 2017 Cumartesi 17:51
Hamile olmadığını ispatlamak için soyundu






Hamile olmadığını ispatlamak için soyundu

 Hakkında hamile olduğu yönünde haberler çıkan ve bu yönde takipçilerinden çok sayıda soru alan TV yıldızı Jessica Shears, dedikoduları bitirmek için çıplak fotoğrafını paylaştı.Geçtiğimiz akşam sevgilisiyle birlikte Londra'da bir galaya katılan TV yıldızı Jessica Shears, burada çekilen fotoğrafları sonrası kendisini beklenmedik bir durumda buldu.  Kırmızı halı seramonisi sırasında muhabirlerin karşısına geçen Jessica Shears, bol bol fotoğraf çektirdi. Ancak ertesi gün gazetelerde kendisinin hamile olduğu yönünde çıkan haberleri okudu.Sözcü'de yer alan habere göre; sosyal medya takipçilerinden de hamile olup olmadığına dair çok sayıda soru ve yorum alan TV yıldızı, hamile olmadığını açıklamak adına ilginç bir yola başvurdu.

Anahtar Kelimeler:
Jessica Shears
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.