HANDE DOĞANDEMİR: AŞK, İNSANIN GÖZÜNÜ KÖR EDER (2) (YENİDEN)

‘GÜNEŞİ Beklerken’ dizisi ile sevilen Hande Doğandemir, herkesin yaşamında vazgeçemediği kişiler olduğunu, sevginin daha geniş ve uzun bir duygu olduğu halde aşkın insanın gözünü kör ettiğini söyledi. Demir, Türk dizi ve...

16 Aralık 2014 Salı 13:30
HANDE DOĞANDEMİR: AŞK, İNSANIN GÖZÜNÜ KÖR EDER (2) (YENİDEN)






‘GÜNEŞİ Beklerken’ dizisi ile sevilen Hande Doğandemir, herkesin yaşamında vazgeçemediği kişiler olduğunu, sevginin daha geniş ve uzun bir duygu olduğu halde aşkın insanın gözünü kör ettiğini söyledi.
Demir, Türk dizi ve sanatçılara ilişkin haber ve röportajların yer aldığı Birleşik Arap Emirlikleri’nden uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Hande Doğandemir, Zeynep Özek’in hazırladığı programda, aşkın kişi ve yaşanılan ilişkilere göre çok değişebildiğini söyledi. Doğandemir, şöyle dedi:
“Hepimizin hayatında vazgeçemediği kişiler olmuştur. Sanırım bu aşkla orantılı bir şey. Sevginin daha geniş ve uzun bir şey olduğunu düşünüyorum. Aşk ise, insanın gözünü kör eden bir şey. O yüzden hayatımızda vazgeçemediğimiz veya asla vazgeçemeyeceğini düşündüğümüz kişiler olabilir."
Geçmişte hiç içmediği halde son dönemde kahve tutkunu olduğunu anlatan Hande Doğandemir, saçını uzun süre sonra ilk kez kestirdiğini belirterek, “Bu sefer en çok da kendim için böyle bir değişiklik yapmak istedim” derken, sosyal medya sayesinde Arap hayranları bulunduğunu görünce son derece mutlu olduğunu ekledi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.