Hande Yener'in sapığı yeniden gündemde: Evini değiştirdi

Hande Yener'in sapığı ünlü şarkıcının adeta kabusu haline geldi. Yener, sapığı yüzünden yeni bir villaya taşınırken güvenlik önlemlerini de artırdı.

12 Kasım 2016 Cumartesi 01:07
Hande Yener'in sapığı yeniden gündemde: Evini değiştirdi






Hande Yener'in sapığı yeniden gündemde: Evini değiştirdi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, sapığı ile başı yeniden dertte. Yener'i sık sık taciz eden Recep G. adlı şahıs yüzünden ünlü şarkıcının bu kez de evini değiştirdiği ortaya çıktı.


Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde sevgilisi Cem Şenol'la dostlarının katıldığı gecede nişanlanan Hande Yener, sapık korkusu yüzünden ev değiştirdi.

Ünlü şarkıcının evine zorla girmeye çalışan ve cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Recep G.'ye, 'atipik psikoz' hastalığı teşhisi kondu. Recep G. Hande Yener'e, 'Karım, ebediyen benimle olacaksın' şeklinde mesajlar atmış zorla evine girmeye çalışmıştı.

Renkli Sayfalar programına katılan Yener'in yakın arkadaşı Aylin Coşkun da canlı yayında yaptığı açıklamayla Yener'in yaşadıkları yüzünden İstanbul'da yeni bir villa aldığını açıkladı.

Coşkun, kız isteme töreninin ve nişanın da Hande Yener'in yeni villasında yapıldığını belirtti.  Hande Yener geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cem Şenol'la dostlarının da katılımıyla gerçekleşen törende evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.



 
Son Güncelleme: 12.11.2016 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.