Hande Yener konserinde fazla bilet yüzünden kavga çıktı

Ünlü şarkıcı Hande Yener'in yılbaşı konserinde uyanık organizatör fazla bilet satınca ortalık karıştı. Yumrukların havada uçuştuğu konser sonrası Hande Yener, organizatörü mahkemeye vereceğini duyurdu.

02 Ocak 2018 Salı 14:15
Hande Yener konserinde fazla bilet yüzünden kavga çıktı






Hande Yener konserinde fazla bilet yüzünden kavga çıktı
 

Hande Yener'in yılbaşı konseri olaylı geçti. Ünlü şarkıcı Hande Yener, yılbaşı gecesi İstanbul'da bir otelde sahte aldı.

İddiaya göre organizatör, 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500 bilet satınca ortalık karıştı.

Salona giremeyenler  ile organizatör arasında kavga çıktı. Organizatör dövülünce araya otelin güvenlik görevlileri ile polis girdi. Şikayet üzerine  organizatör  gözaltına alındı.

Yaşanan olaylardan dolayı özür dileyen Hande Yener, yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Hande Yener sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Organizatörler tarafından otel kapasitesinin çok üstünde bilet satışı yapıldığı için, gelen misafirlerimize karşı son derece mahçup olduk.. 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500'e yakın bilet satışı yapıldığı için, organizasyonu yapanlara ve tüm sorumlulara yarın dava açmak için başvuracağız... Yılbaşı günü sevenlerimi ve beni zor durumda bırakan bu kişilere karşı, hakkımızı Türk Mahkemeleri'nde arayacağız.. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, 3 saat boyunca beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.