Hande Yener Sebastian'la kime mesaj verdi?

Söyle Ona Sebastian, Hande Yener'in hit şarkısı Youtube'de dinlenme rekorları kırarken yeni bir polemiğin de nedeni oldu.

31 Mart 2015 Salı 06:07
Hande Yener Sebastian'la kime mesaj verdi?






Hande Yener Sebastian'la kime mesaj verdi?

Söyle ona Sebastian!
Sosyal Medya'nın en yaygın başlangıç mesajları arasında yerini korurken ünlü şarkıcı Hande Yener Sebastian'ı albümüne taşıdı.


Hande Yener, yeni parçası ‘Sebastian’la Brandium AVM’de konser verdi. Konser öncesi gazetecilerle ayaküstü sohbet eden sanatçı, ezeli rakibi olan Demet Akalın’a taş atmadan edemedi.

Konser öncesi gazetecilerle ayaküstü sohbet eden sanatçı, ezeli rakibi olan Demet Akalın’a taş atmadan edemedi.

Daha açmadan ses getiren Yalıkavak’taki ‘Sebastian’ plajı için ‘Rakiplerim hemen yanına açarlar’ diyerek takılan Yener, Demet Akalın’ın daimi söz yazarı olan Ersay Üner’i kendi ekibine dahil etmesiyle ilgili de konuştu: Müzikte o benim adamım, bu benim adamım diye bir şey olmamalı, bunda da bozulacak bir şey yok.
Son Güncelleme: 31.03.2015 06:10
Anahtar Kelimeler:
Hande Yener Sebastian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.