Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde müzikal gecesi

   Bu yıl 25.sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği ‘Oda Müziği’nden Müzikale’ projesi ile hayranlarıyla buluşuyor.

28 Temmuz 2017 Cuma 10:33
Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde müzikal gecesi






Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde müzikal gecesi
   Bu yıl 25.sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği ‘Oda Müziği’nden Müzikale’ projesi ile hayranlarıyla buluşuyor. Sertab Erener’in yıllarca dillerden düşmeyen, sevilen şarkılarını seslendireceği konseri 31 Temmuz akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek. Hayranlarının karşısına çok özel bir şov ile çıkacak olan Erener, Sertab Show ile şarkılarının hikayelerin, sesi ve dansları ile anlatacak.  
   Sertab Erener, konserinin ikinci bölümünde şarkılarını bir süredir birlikte çalıştığı Beyhan Murphy’nin kareografi ve sahne yönetimi ile profesyonel dansçılar eşliğinde dinamik bir müzikal gösteri ile seslendirecek.31 Temmuzda gerçekleştireceği Harbiye konseri için Belma Özdemir’e özel kostümler hazırlatan Sertab Erener, hayranlarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak.



 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.