Hayranından Demet Akalın'a büyük kazık

Sanatçı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde bir konserinde hayranlarından birisine 7 bin TL değerindeki çizmelerini hediye etmişti.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:25
Hayranından Demet Akalın'a büyük kazık






Hayranından Demet Akalın'a büyük kazık

   Sanatçı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde bir konserinde hayranlarından birisine 7 bin TL değerindeki çizmelerini hediye etmişti.Hediyeyi alan hayranı sanatçının çizmelerini satışa çıkardı.Verdiği ilanla 7 bin TL'lık çizmeleri satışa çıkaran hayranına en büyük tepki Demet Akalın'dan geldi.Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına yaptıı yorumla sitemlerini dile getiren sanatçı çizmelerini geri istedi.Sanatçı Demet Akalın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta şunları yazdı;"Bazen bazilari gercekten hicbiseyi haketmez!!! Numaramiz ayni dedin! Hediye hatira olarak saklanir satisa cikmaz! Yazik geri gonder ben baska kiymet vericek gercek bir fanima veririm!!!"

Anahtar Kelimeler:
Demet AkalınHayranı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.