"Hayranlarım ev adreslerini yolluyorlar"

 Oyuncu Burcu Kara Posta Gazetesi'ne verdiği roğörtajında hayranlarının kendisine ev adreslerini yolladıkları söyledi.

07 Nisan 2018 Cumartesi 08:58
"Hayranlarım ev adreslerini yolluyorlar"






"Hayranlarım ev adreslerini yolluyorlar"

   Oyuncu Burcu Kara Posta Gazetesi'ne verdiği roğörtajında hayranlarının kendisine ev adreslerini yolladıkları söyledi.Burcu kara "seyahat ettiğim için insanlar bana ev adreslerini yazıyorlar sürekli, nerede olduklarını yazıyorlar o an. Beni çok şaşırtıyor mesela" dedi.

    Eşinden aldığı evlilik teklifinin de hayatında önemli anlarından biri olduğunu açıklayan Burcu Kara eşinden aldığı evlilik teklifini şöyle anlattı;"Eşimin evlenme teklifi. Ben tekne gezisine gittiğimizi sanıyordum, yanımıza Sahil Güvenlik geldi. Hepimizde bir tedirginlik, panik ne oluyor diye... Sonra adamlarla tartışmaya başlarken Sahil Güvenlik şefi cebinden bir yüzük çıkardı, arkadan müzisyenler çıktı. Ve olay bir evlilik senaryosuna dönüştü"

   

Anahtar Kelimeler:
Burcu Kara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.