Hayranlarından Merve Boluğur'a şok eleştiri

Bir dünya markasına reklam yüzü olan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un giydiği kıyafet hayranlarının tepkisine neden oldu

09 Eylül 2014 Salı 02:07
Hayranlarından Merve Boluğur'a şok eleştiri






Hayranlarından Merve Boluğur'a şok eleştiri



Maybelline New York'un reklam yüzü olan Merve Boluğur'un New York'ta izlediği defile sonrası giydiği elbise hayranlarını şoke etti. Sosyal medyada New York fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu sert bir dille eleştiren hayranları sırtı açık kıyafeti yerden yere vurdu.


Dünyaca ünlü Maybelline New York kozmetik markasının ilk Türk yüzü olan oyuncu Merve Boluğur, markanın davetlisi olarak New York Fashion Week defilelerini izledi.

İlk gün siyah bir kıyafet giyen Boluğur, 2. gün giyeceği beyaz elbise için Amerika’ya gitmeden önce düzenlenen basın toplantısında diyete gireceğini açıklamıştı. Güzel oyuncu Manhattan sokaklarında Raisa ve Vanessa Sason kardeşlerin tasarladığı sırtı açık beyaz kıyafetiyle çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Kıyafeti üstüne bol gelen oyuncuya “Elbise çok kötü, korkunç” gibi çok sayıda eleştiri mesajı atıldı.



Son Güncelleme: 09.09.2014 02:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut mervs 2014-09-09 11:09:01

Çok güzel olmuş düşman catlafiyor