Hayvanların korunması için 100 bin dolar bağışladı

Ünlü oyuncu Sandra Bullock hayvanların korunması için 100 bin dolar bağışladı.

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:43
Hayvanların korunması için 100 bin dolar bağışladı






  Hayvanların korunması için 100 bin dolar bağışladı

    Ünlü oyuncu Sandra Bullock hayvanların koruması için 100 bin dolar bağışladı.Hayvansever oyuncu Sandra Bullock, büyük California yangınında zarar gören hayvanların korunması için 100 bin dolarlık bağışta bulundu.Sandra Bullock, Hollywood’un en altın kalpli oyuncularından biri olarak tanınıyor. Yardım bağışları yapmaktan kaçınmayan 54 yaşındaki ABD’li oyuncu, California’daki büyük yangından zarar gören hayvanların tedavisi için 100 bin dolar bağışta bulundu.

   Geçen ay iki köpeği birden ölen Bullock, başka hayvanların hayatını korumak adına Ventura İnsani Yardım Topluluğu’na bağış yaptı. Yardım topluluğundan yapılan açıklamada, “Hayvanları Hill ve Woolsey yangınlarından kurtarma çabamız Sandra Bullock’un ilgisini çekmiş ve destek olmak için bize ulaştı” denildi.
Bullock, son olarak Cate Blancett, Anne Hathaway ve Rihanna ile birlikte Ocean's 8 filminde rol almıştı.

Sandra Bullock kimdir ?
Sandra Bullock 26 Temmuz 1964 yılında Amerika Birleşik Devletlerinin Virginia eyaletinde dünyaya gelmiştir. Annesi Nürnbergli bir Alman, babası ise Alman asıllı bir Amerikalıdır. Eğitimli bir ailenin ferdi olan Bullock, anadili İngilizcenin yanı sıra, iyi seviyede Almanca da bilmektedir.

   Sandra Bullock, Amerika Birleşik Devletlerinde doğduktan kısa bir süre sonra Almanyaya götürülmüştür. Almanyada 12 yaşına kadar kalan Bullock o zamanlar çok az İngilizce konuşabiliyordu. Bullock Almanyada kaldığı yıllarda bale, opera, drama gibi birçok sanatsal eğitim de aldı ayrıca Alman devlet okulunda ilköğretim hayatını tamamladı.Sandra Bullock 18 yaşına dek hem Alman hem de Amerikan vatandaşlığına sahipti. Daha sonra Alman vatandaşlığını kaybetti. Ancak 2009 yılında tekrar Alman vatandaşlığı için Almanya makamlarına başvuruda bulundu. Alman makamları Sandra Bullockun opsiyon modeline takılmasını engelleyerek, Alman vatandaşlığını kazanmasına yeşıl ışık yaktılar. Bu sayede Bullock, Alman vatandaşı olan Hollywood ünlüleri kervanına katılmış oldu.

 

   Bunun üzerine aslen Alman olan Charlize Theron da Alman vatandaşlığı için başvuruda bulundu; ancak Theronun vatandaşlık başvurusu reddedildi. Bullock, Lise yıllarında Almanyadan ayrılıp Amerika Birleşik Devletlerine taşındı. Washingtonda Lee High Schoola başlayan Bullock performans olarak sınıf arkadaşlarına göre çok ilerideydi. Bu dönemde Alman olmasıyla alakalı çok sayıda şakaya maruz kaldı.Başarılı Lise döneminin ardından Üniversite hayatına başlayan Bullock, Drama bölümüne yerleşti. Drama bölümününden 1986 yılında diplamasını almaya hak kazandı. Ünlü olmadan önce garsonluk, barmenlik gibi birçok işte çalıştı. Şöhret basamaklarını hızla tırmanan Bullock, Altın Küre ödüllü sayılı kadın oyunculardan biri haline geldi. Ayrıca toplamda kendisine ödenen 56 milyon Dolar ile dünyanın en çok kazanan 5 kadın oyuncusundan biri oldu. Bullock, Jesse James ile 5 yıllık evliliğini 2010 yılında sonlandırma kararı aldı, ayrıca Louis Bardo adında evlat edindiği bir de çocuğu bulunmaktadır.

Sandra Bullockun başrolünü oynadığı bazı filmler: Demolition Man, Speed, The Net, While You Where Sleeping, A Time to Kill, Miss Congeniality, The Blinde Side (Altın Küre Ödülünü Kazandı), Crash, Gravity, The Lake House, The Proposal, The Heat.

Posta

Son Güncelleme: 14.11.2018 13:42
Anahtar Kelimeler:
Sandra Bullock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.