"Her gün dört kadınla yatıyorum"

 Sosyal medya fenomeni Traver Beynon bir dergiye verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

02 Nisan 2018 Pazartesi 14:47
"Her gün dört kadınla yatıyorum"






"Her gün dört kadınla yatıyorum"

   Sosyal medya fenomeni Traver Beynon bir dergiye verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla şöhreti yakalayan Instagram fenomeni Traver Beynon, evli olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu itiraf etti.Yüz binlerce takipçisi bulunan Instagram fenomeni Traver Beynon, karısı Taesha'ya hayatını 30 diğer kadınla paylaşmasını teklif ettiğini açıkladı.

   Beynon, karısının evliliğini diğer kadınlarla paylaşmaya bayıldığını söylerken, her hafta sonu evine 30 kadar kadın geldiğini ve parti yaptıklarını söyledi.Avustralyalı milyarder Beynon'un lakabı Candyman, yani Şeker Adam... Beynon, hayatıyla ilgili birçok ayrıntıyı sosyal medya hesabından paylaşıyor.

 

   Travers, Avustralya merkezli bir dergiye verdiği verdiği röportajda evli ve 4 çocuklu olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu söyledi.Genç milyarderin Avustralya'daki Şeker Dükkanı Malikanesi adını verdiği evinde düzenlediği 'sıradan' bir partide 360.000 dolar harcadığı açıklanmıştı. Bu partilerde yok yok... Orjiler, Rolls Royce'lar, Ferrari'ler, lüks eğlenceler...Tütün işi yapan ve bu sayede milyarder olan Travers Beynon etrafında yüzlerce güzel genç kadın ile birlikte sürdürdüğü yaşamına ilişkin fotoğraflar paylaşarak Instagram'da şöhret oldu. Beynon, dünyada 'yeni Hugh Hefner' olarak tanınıyor.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Traver Beynon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.