"Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor"

 Sanatçı Aydemir Akbaş'tan şok açıklamalar geldi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 12:18
"Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor"






"Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor"

   Sanatçı Aydemir Akbaş'tan şok açıklamalar geldi.Oyuncu Asuman Dabak'ın ardından usta oyuncu Aydemir Akbaş da setlerde içilen uyuşturucu madde kullanımına hakkında "Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor. Bunlara sopa sopa" diyerek tepki gösterdi.Nişantaşı'nda objektiflere takılan oyuncu Aydemir Akbaş, son zamanlarda medyada çıkan setlerde uyuşturucu kullanımını hakkında açıklama yaptı. Muhabirlerin "Setleri özlediniz mi?" sorusuna sert bir dille cevap veren Akbaş, "Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa sopa! 5 yıl tıkıyorsun içeri bak nasıl düzeliyorlar. Ben daha esrardan bir nefes çekmiş adam değilim. Kanserden sonra sigarayı da bıraktım." dedi.

   Oyuncu Asuman Dabak geçen ay katıldığı 'Bağımlılık' panelinde Aydemir Akbaş'a benzer açıklamalar yapmıştı. Dabak, "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki inanılmaz. 'Ne olacak canım, herkes kullanıyor' mantığı hakim" demişti.

Haberler

Son Güncelleme: 24.05.2018 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.