Hülya Avşar'ı Sultan Baba'ya yatıra götüreyim ben. 

 Demet Akalın,Hülya Avşar'ın geçtiğimiz günlerde söylediği “Evli erkekler arada kaçamak yapmalı” sözleri hakkında konuştu.

21 Ekim 2017 Cumartesi 10:19
Hülya Avşar'ı Sultan Baba'ya yatıra götüreyim ben. 






Hülya Avşar'ı Sultan Baba'ya yatıra götüreyim ben. 

   Demet Akalın,Hülya Avşar'ın geçtiğimiz günlerde söylediği “Evli erkekler arada kaçamak yapmalı” sözleri hakkında konuştu.Demet Akalın, “O aldatıldı, üzüldü diye herkes üzülsün istiyor” dedi.

   Demet Akalın, önceki gün Bebek'te arkadaşlarıyla buluştu. Çıkışta gazetecilerle konuşan şarkıcı geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın "Evli erkekler arada kaçamak yapmalı" sözleri hakkında konuştu. Demet Akalın, şunları söyledi: "Hülya Avşar'ı canım kadar çok severim aslında. Çok işte birlikte çalıştık. İş disiplinini de severim ama bu söylemleri beni delirtiyor. O aldatıldı, üzüldü diye herkes üzülsün istiyor. Benimki gibi delikanlı adamlar da var. O da doğru adamı bulur da umarım böyle konuşmaz. Onu Sultan Baba'ya yatıra götüreyim ben."

Sabah

Son Güncelleme: 21.10.2017 10:33
Anahtar Kelimeler:
Demet AkalınHülya Avşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.