Hülya Avşar’ı Örnek Alıyorum

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Bodrum'da hizmete giren bir kulübün açılışında sahneye çıktı.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 14:51
Hülya Avşar’ı Örnek Alıyorum






 

Hülya Avşar’ı Örnek Alıyorum

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Bodrum'da hizmete giren bir kulübün açılışında sahneye çıktı.

Sevilen şarkılarını hayranları için söyleyen Salkım, gazetecilere kısa bir süre önce boşandığı eski eşiyle kızı için arkadaş ve dost olarak kalacaklarını, buna en güzel örneğin Hülya Avşar olduğunu ifade etti.

Yeşim Salkım, Göltürkbükü'nde hizmete giren 'The Food Club'ın açılışında sahneye çıktı. Sahne öncesi gazetecilerle görüşen Salkım, Bodrum'da 10 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi. Bodrum'da ailece tatil yaptığını belirten Yeşim Salkım, "Ayrıldığım eşim de burada" dedi. Salkım, ayrılığın ardından eşi ile birlikte tatile çıkmaları konusunda şöyle konuştu:

"Bunun çok doğal olduğunu düşünüyorum. Böyle de olmalı. Bir çocuğumuz var. Eşler ayrılabilir. Ama annelik babalık ölene kadardır. Biz evladımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Dolayısıyla birbirimize saygımızı, sevgimizi ölene kadar göstereceğiz. O benim en yakın dostum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Saygım çok büyük. Ben de onun çocuğunun annesiyim. O da aynı şekilde 'Benim en yakın arkadaşım, dostum' diyor. İkimizin de yolu açık olsun inşallah. Bu konuda Hülya'yı çok takdir ederim. Yıllardır Türkiye'de bunun böyle olması gerektiğini en güzel ve medeni şekilde göstermiş bir insan. Bende elimden geldiğince Ada'yı en güzel şekilde büyütmek için, 4.5 yaşında evladımızın yanında olacağız. Onun özel günlerinde okulunda, bayramlarda, ara sıra onunla beraber, daima bizi bir arada göreceksiniz" 

Ardından sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Salkım, DJ Serdar Albayrak'ın eşlik ettiği konserde yeni albümünden de şarkılara yer verdi. Kulübün açılışına; oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Gazeteci Rahmi Turan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. The Food Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Okumuş, Salkım'a çiçek verdi. Salkım, şarkı aralarında diyalog kurduğu davetlilerden bazıları sahneye kadehle içki göndermesi üzerine "Hepiniz Mondros Mütarekesi gibisiniz. Antibiyotik alıyorum. Dişim şişti" demesine rağmen çevirmedi. Açılışa katılanlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Son Güncelleme: 01.08.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.