İbrahim Tatlıses'in evlilik hazırlığı yaptığı Damla Buket Çakıcı kim?

Sahnelere geri dönebilmek için oğlu İdo Tatlıses'in kurduğu müzik stüdyosunda çalışmalara tekrar başlayacak olan İbrahim Tatlıses aşk hayatında da mutluluğu arıyor.

29 Temmuz 2016 Cuma 12:10
İbrahim Tatlıses'in evlilik hazırlığı yaptığı Damla Buket Çakıcı kim?







Kulislerde konuşulan son dedikoduya göre; Tatlıses, 2011 yılında silahlı saldırıya uğradığı sırada yanında olan ve kendisi gibi yaralanan asistanı Damla Buket Çakıcı'ya evlilik teklif etmiş.

Ayrı kaldıkları zaman zarfında evlenip İzmir'e yerleşen ve bir kızı olan Çakıcı'yı boşandığını duyar duymaz tekrar yanına alan Tatlıses'in, 'Damla geldi, hayatım değişti. Kendimi geldim. En kısa zamanda nikah kıyacağım' dediği iddia ediliyor. Tatlıses, Çakıcı ile tekrar birlikte çalışmaya başladıklarını geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir basın toplantısıyla açıklamıştı.

Tatlıses müzik çalışmalarına tekrar başlayacağını da açıkladı:
'O kadar güzel şarkılar var ki...Hepsinin altyapıları bitti. Şimdi onlar arasından seçme yapıyoruz. Ama albüm çıkarmayacağım. Onun yerine üç-dört şarkı çıkaracağız. Çünkü eskisi gibi bir buçuk milyon bastırın durumları kalmadı. Oğlum İdo bana ayrı bir stüdyo yaptı. Bir de Damla Hanım ve Polat Yağcı, burada alt katta bir stüdyo hazırlıyorlar. Aşağıya inip şarkılarımı okuyup yukarı çıkıp dinleneceğim'
Son Güncelleme: 29.07.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.