İç çamaşırı ile çilek yedi

Sosyetik güzel Merve Sanay sosyal medya paylaşımı ile yine çok konuşuldu.

27 Aralık 2018 Perşembe 09:46
İç çamaşırı ile çilek yedi






İç çamaşırı ile çilek yedi

   Sosyetik güzel Merve Sanay sosyal medya paylaşımı ile yine çok konuşuldu.Cüretkar paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyetik güzel Merve Sanay, çilek yediği iç çamaşırlı paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımlarla çok konuşulan Merve Sanay, iç çamaşırlı fotoğrafıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

   Sanay'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Bazen çilek olmak istersin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Nimet o nimet, bir nimeti bu işlere karıştırmadığınız kalmıştı." yorumunu yaptı.Instagram hesabından iç çamaşırıyla çilek yediği anları takipçileriyle paylaşan Merve Sanay, tam not aldı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinden çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Instagram hesabından bir milyon kişi tarafından takip eden Merve Sanay, paylaşımıyla ağızları açık bırakmıştı. Sanay evine pizza getiren pizzacıya kapıyı çıplak olarak açmıştı. Ev arkadaşı da o anları saniye saniye kaydetmişti. Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Sanay'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yapmıştı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Merve Sanay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.