İç çamaşırları ile objektiflerin karşısına geçti

Sunucu Öykü Serter iç çamaşrıları ile objektiflerin karşısına geçti.

14 Eylül 2018 Cuma 22:32
İç çamaşırları ile objektiflerin karşısına geçti






İç çamaşırları ile objektiflerin karşısına geçti

    Sunucu Öykü Serter iç çamaşrıları ile objektiflerin karşısına geçti.Ünlü sunucu Öykü Serter, iç çamaşırıyla objektiflerin karşısına geçtiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.Ekranlardan bir süredir uzak olan ünlü sunucu Öykü Serter cesur paylaşımıyla sosyal medyada çok konuşuldu. Serter, iç çamaşırı ve boğazlı kazağıyla objektiflerin karşısına geçti.

 

   Ünlü sunucu Öykü Serter, iç çamaşırlı paylaşıma "Sweater, weather" notunu ekledi. Öykü Serter'in bazı takipçileri fotoğrafı çok beğenirken bazı takipçileri ise, ünlü sunucuyu eleştiri yağmuruna tuttu.Öykü Serter'in bir takipçisi paylaşıma, "Harikasınız vallahi helal olsun kazağı bir gün verin de bende çekineyim bu pozu." yorumunu yazdı. Başka bir takipçisi ise, "Sevgili Öykü; tabii ki istediğin gibi poz verebilirsin senin tercihindir ammaaa seni bizler evimizin kızı kabul ediyoruz bu pek olmamış." yorumunu yaptı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Öykü Serter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.