İç çamaşırıyla poz verdi

Ashley James; Instagram’da paylaştığı fotoğrafında vücudunda ‘yeni en favori yeri’ olan kalçasındaki ‘katları’ sergilemek için iç çamaşırıyla poz verdi.

15 Haziran 2017 Perşembe 13:54
İç çamaşırıyla poz verdi






İç çamaşırıyla poz verdi
   Ashley James; Instagram’da paylaştığı fotoğrafında vücudunda ‘yeni en favori yeri’ olan kalçasındaki ‘katları’ sergilemek için iç çamaşırıyla poz verdi. Ashley James Instagram’a yükl ediği fotoğraf ile vücudundaki değişimleri nasıl ‘kucakladığını’ kanıtladı.



   Sarışın güzel küçük siyah iç çamaşırlarıyla verdiği pozda takipçilerine, vücudunda artık en sevdiği yerin kalçasındaki bu katlar olduğunu söyledi.30 yaşındaki güzel  Ashley James fotoğrafta yatakta oturuyor ve kucağında da kedisi var. Harika vücudunu göstermek için siyah bir iç çamaşırı giyen Ashley, bacaklarını ortaya çıkarmak için topuklarının üzerine oturarak poz verdi. Eski ‘Made in Chelsea’ yıldızı, yoğun bir makyaj ve dekoltesiyle nefes kesici görünüyordu.Ashley fotoğrafının altına yazdığı mesajla vücudundaki kıvrımlarla barışık olduğunu söyledi.‘Günaydın! Vücudumda artık en sevdiğim yerim kalçamdaki katlar! Daha önce hiç fark etmemiştim. Bu yeni bir gelişme ve ben vücudumu, ondaki gelişmeleri kucaklıyorum! Ya da pizzayı, evet kabul.’ yazarak bu durumla eğlendi.


Posta
Son Güncelleme: 15.06.2017 14:18
Anahtar Kelimeler:
Ashley James;
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.