İkbal Gürpınar'a koca dayağı: Mahkeme'den koruma istedi

Sunucu İkbal Gürpınar da koca şiddeti mağdurları arasında yer aldı. Üstelik Gürpınar, mahkemeye başvuruda bulunarak koca dayağından korunmak için yaklaşma engeli koydurdu

27 Temmuz 2015 Pazartesi 04:39
İkbal Gürpınar'a koca dayağı: Mahkeme'den koruma istedi






İkbal Gürpınar'a koca dayağı: Mahkeme'den koruma istedi

Kanal 7'nin sevilen sunucularından İkbal Gürpınar'ın eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı. İkbal Gürpınar, kocası Emre Ermiş'ten korunmak için başvurduğu mahkeden, dayakçı koca hakkında uzaklaştırma cezası verildi.

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU

Programlarında mutlu evlilik yolları gösteren sunucu İkbal Gürpınar Ermiş, 2 yıl önce evlendiği kocası Emre Ermiş’ten şiddet gördüğü gerekçesiyle yasal korunma istedi.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre ünlü TV sunucusu, dilekçesinde kocasının fiziki şiddet uygulamasının yanı sıra, aslı olmayan pek çok suçlamalara maruz kalarak tehdit edildiğini belirtti.

Mahkeme, Ermiş’in Zekeriyaköy’deki ortak yaşanılan konuta 50 metreden fazla yaklaşmamasına karşı ‘tedbir'  aldı.

Ermiş, karara uymadığı takdirde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.
Son Güncelleme: 27.07.2015 04:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.